eBookstick (downloads)

<< Vorige - Volgende >>


Stripstick


download bestanden van deze eBookstick, zie extra info voor de inhoudStripstick
6 delen van de vermaarde retrostrip Boot & Van Dijk

De beeldverhalen Boot & Van Dijk zijn gemaakt met een knipoog naar het werk van Alfred Mazure, de geestelijk vader van stripheld Dick Bos in de jaren veertig en vijftig. Boot en Van Dijk zijn onafscheidelijke vrienden. Boot is het type correcte man, Van Dijk neemt het dikwijls niet te nauw. Dit vormt echter geen belemmering voor een volmaakte samenwerking bij het opruimen van de obstakels die zij op hun pad tegenkomen. De dialogen zijn kort en krachtig en het recht zegeviert in elk deel.


Boot & Van Dijk - Kroniek '86 (deel 8)

Boot verveelt zich. Als een journaliste hem op het terras van het Rotterdam Doelencafé aanspreekt is hij na kort onderhandelen bereid haar over 1986 te vertellen. In die periode was hij bodyguard van koningin Beatrix. In dit bijna ongeloofwaardige verhaal vervult Hare Majesteit een zeer verrassende hoofdrol.
Boot & Van Dijk - Manna (deel 14)

Andries Knevel nodigt een selecte groep bekende Nederlanders uit om onder zijn bezielende leiding te discussiëren over het leven. Plaats van handeling is het privé-eiland van Rik Felderhof in het Caribisch gebied, dat voor de gelegenheid wordt beveiligd door Boot en Van Dijk. Het verhaal krijgt een turbulente wending na een explosie op het jacht Rik IV.
Boot & Van Dijk - Memento mori (deel 5)

Boots enige dochter Grace heeft een advocatenpraktijk in Londen. Als zij vanwege een procedurefout een verdachte weet vrij te pleiten van moord, is zij haar leven niet meer zeker.
Boot & Van Dijk - Scarpia (deel 9)

Op een mooie pinksterdag wordt de rust in Delfshaven wreed verstoord door drie roofovervallers. Scarpia, de leider van de bende, gaat zeer ver om aan de gerechtigheid te ontsnappen.
Boot & Van Dijk - Vergelding (deel 13)

Boot heeft in Parijs een onverwachte ontmoeting met zijn dubbelganger Willem Tak. Hun frappante gelijkenis brengt Boot al direct in een levensgevaarlijke situatie. Als Boot samen met Van Dijk de agenda van deze man weet te bemachtigen, wordt duidelijk waarom die zich in de Lichtstad bevindt.


Bonus Ebook


Boot & Van Dijk - Mutaties (special)

Als stripheld in zwart/wit is Van Dijk van mening dat kleur zijn leven zal verrijken. Omdat alleen zijn geestelijk vader hierin kan voorzien, klopt hij met Boot bij hem aan. In drie scènes wordt zijn wens ingewilligd. Is dit beter?
17.50  Euro 15.00
Voorraad: Direct te downloaden


Aantal