eBookstick (downloads)

<< Vorige - Volgende >>


Brandende Liefdestick


download bestanden van deze eBookstick, zie extra info voor de inhoudBrandende Liefdestick
Boeken over ontluikende, brandende en onbereikbare liefde


Brieven aan Esther - Arnon Grunberg

In de aanloop naar zijn eerste roman Blauwe maandagen (1994) correspondeerde Arnon Grunberg een jaar met 'studente' Esther. Deze brieven zijn in dit ebook elkaar gebracht. Brieven aan Esther kwam tot stand in een uitzonderlijke samenwerking tussen Arnon Grunberg en uitgeverij Alauda Publications en is ontworpen en uitgegeven door degene aan wie de brieven gericht zijn: Esther Krop.
Het spoor van de liefde - Irma Joubert

Johannesburg, begin jaren dertig. Kate Woodroffe is een beschermd leven gewend. Als ze besluit haar studie sociologie af te sluiten met een veldonderzoek onder arme blanke Zuid- Afrikanen, zijn haar ouders dan ook niet enthousiast.
De waanzinnige liefde van Alma Mahler en Oskar Kokoschka - Hilde Berger

Twee excentrieke figuren uit de culturele society beleven in deze biografische roman een liefde die letterlijk en figuurlijk waanzinnig is. Hij is Oskar Kokoschka, een gedreven kunstenaar en zij Alma Mahler, weduwe en muze van de componist, maar bovenal minnares van vele beroemde mannen.
De zee in je ogen - Ruth Morren

Amsterdam, 1641. De vierentwintigjarige Francesca di Paolo wordt per abuis ontvoerd. Dat is het begin van een romance tussen haar en Dirk Vredeman, een zeeman die fortuin gemaakt heeft in Indië. Als Dirk ziet hoe slecht Francesca na haar vrijlating door haar voogd behandeld wordt, ontfermt hij zich over haar.
Barcelona, mijn lief - Robbert Bosschart

Belevenissen in Barcelona: een wandeling door de stad en haar geschiedenis, met wat omzwervingen langs gefluisterde geheimen van dictator Franco, architect Gaudí, prinses Irene, voetballer Johan Cruijff en andere 'opmerkelijke mensen of gekke dingen uit mijn herinneringen aan deze prachtige stad'.
17.50  Euro 15.00
Voorraad: Direct te downloaden


Aantal