Privacy verklaring


Adres
: A. van Leeuwenhoekweg 34 C
 2408 AN Alphen aan den Rijn  
Postadres
: Postbus 1248
 2400 BE Alphen aan den Rijn
 Nederland
Email        
: info@e-bookweb.nl
Website
: www.e-bookweb.nl
Tel
: 0172 490770
Mob
: 06 11342995
Fax
: 0172 490771
kvk
: 27334799
Bankrekening
: ING 48.24.928 t.n.v. e-mediaweb.nl te Alphen aan den Rijn
buitenlandse betaling
: IBAN: NL36INGB0004824928
 BIC: INGBNL2A
Website e-readers
: www.e-readerweb.nl
Website tablets

E-bookweb.nl, onderdeel van e-mediaweb.nl, heeft deze privacy verklaring opgesteld om de klanten en bezoekers van de website e-bookweb.nl te informeren hoe er met persoonlijke gegevens omgegaan wordt.
Persoonlijke informatie die door onze klanten aan ons wordt verstrekt in het kader van de aankoop van eBooks wordt door ons allereerst gebruikt voor het normale orderproces. Daarnaast gebruiken wij die informatie uitsluitend in combinatie met de watermerk beveiliging om inbreuk op auteursrechten/copyrights tegen te gaan. Watermerk beveiliging maakt het mogelijk om misbruik achteraf aan te tonen en op te sporen. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens hebben wij de verwerking van deze gegevens gemeld onder meldingsnummer m1471876.

Alle gegevens die e-bookweb.nl verzamelt zullen, mits het niet op inbreuk op auteursrechten/coprights betrekking heeft, vertrouwelijk behandeld worden, niet openbaar gemaakt worden en niet doorgegeven worden aan derden.
Willen derden toch uw persoonlijke gegevens, dan zullen wij u eerst daarvan op de hoogte stellen. De informatie die u aan e-bookweb.nl verstrekt zullen met grote zorgvuldigheid bewaard worden.
Het doel van het registreren van persoonsgegevens is het op de juiste manier verzenden van onze producten naar onze klanten, en het versturen van nieuwsbrieven.

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich via een link in de nieuwsbrief afmelden. Uw e-mailadres zal dan uit ons bestand verwijderd worden.

E-bookweb.nl maakt alleen gebruik van zogenaamde 'first-party analytics cookies'. Dit zijn cookies die alleen wij gebruiken om analyses te kunnen uitvoeren op bezoekers van onze website.

Op onze site kunt u links vinden naar andere sites. E-bookweb.nl is er op geen enkele manier aansprakelijk voor, hoe deze andere sites met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Betalen met iDEAL is alleen mogelijk via de eigen site van MultiSafepay. Indien u ervoor kiest om via iDEAL te betalen, wordt u doorgelinkt naar de site van MultiSafepay. Deze site is beveiligd met een SSL-codering, uw persoonlijke gegevens zijn daardoor beschermd. E-bookweb.nl kan op geen enkele manier inzage krijgen in uw bankrekening. Het enige dat wij kunnen zien zijn uw adresgegevens en het bedrag dat u overgemaakt hebt.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Onze bedrijfsgegevens kunt u bovenaan deze pagina vinden.


Met vriendelijke groeten,

E-bookweb.nl