Over ons


E-bookweb.nl
Een webwinkel, behorende tot e-mediaweb.nl, die zich heeft gespecialiseerd in verkoop en verhuur van e-books en luisterboeken.
Wij hebben de meest uitgebreide collectie e-books (ePub of PDF) alsmede luisterboeken (mp3). Deze collectie zal zich contstant en spoedig uitbreiden.
Wij zijn al in de markt vanaf het eerste uur van e-books in Nederland. Wij zijn tevens de 1e webshop in Nederland die 'Online Lezen' en 'huren van e-books' aanbiedt.
Ook voor gratis e-books kunt u terecht bij e-bookweb.nl.

Bij e-bookweb.nl bent u niet alleen aan het juiste adres voor de grootste collectie e-books en luisterboeken maar tevens zult u met veel plezier winkelen en makkelijk uw gewenste titels kunnen opzoeken door onze zoeksystemen die kunnen zoeken op titel, schrijver of ISBN nummer.
Tevens hebben we een uitgebreide zoekfunctie waarbij u bijvoorbeeld ook op prijsklasse kunt zoeken. Daarnaast hebben we een uitgebreide rubriek- en genre indeling, zodat u altijd direct in de juiste database kunt zoeken naar een leuk e-book of luisterboek.
Wij leveren gedetailleerde informatie bij onze collectie e-books en luisterboeken. Meestal wordt er een korte beschrijving over de betreffende titel geplaatst. Soms wordt ook een inkijkexemplaar beschikbaar gesteld. Dit is vaak een fragment uit- of het eerste hoofstuk van een boek. Deze kunt u indien beschikbaar gratis downloaden. Bij luisterboeken wordt soms een luisterfragment beschikbaar gesteld.


Korting
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met korting e-books te kopen. Voor maar € 10,- ontvangt u een jaar lang 10% korting op het hele assortiment, e-books, luisterboeken en e-books-bonnen, de digitale versie van de boekenbon. Ook op aanbiedingen ontvangt u de korting.


Verlanglijstje
Voor bezoekers van onze website bestaat de mogelijkheid om een account aan te maken. Dit is niet verplicht maar wel erg makkelijk omdat u bij bestellingen niet iedere keer opnieuw uw gegevens hoeft in te voeren. En u heeft ook te mogelijkheid om een 'verlanglijst' aan te leggen. Als u winkelt zult u wellicht een heleboel titels tegenkomen die u interesseert maar die u nog niet direct wilt aanschaffen. Deze kunt u dan aan uw verlanglijst toevoegen en later opnieuw inzien. Vanuit uw verlanglijst kunt u bestellingen verrichten, maar u kunt ook uw verlanglijst aan iemand mailen, zodat men als cadeau een e-book aan u kan schenken.


Boekenbon kopen?
E-bookweb.nl verkoopt e-books-bonnen, de digitale versie van de boekenbon. Dit is een erg handig cadeau om te geven en leuk om te krijgen.
Wij kunnnen e-books-bonnen op een door u opgegeven datum versturen naar een door u opgegeven e-mail adres met een door u opgegeven boodschap (bijv. felicitatie).

E-bookweb.nl behoort tot het bedrijf e-mediaweb.nl.
E-mediaweb.nl is een bedrijf dat zich richt op verkoop via internet en heeft websites in diverse branches.
E-mediaweb.nl staat voor snelle, betrouwbare levering, kwalitatief goede producten, scherpe prijzen, prettig klantencontact en ondersteuning.
Onderstaand een overzicht van de actuele websites behorende tot e-mediaweb.nl:

e-mediaweb.nl

grootste assortiment e-books, luisterboeken en boekenbonnen (digitaal).
Diverse merken e-readers tegen zéér voordelige prijzen.
hier kunt u terecht voor tablets van diverse merken.
compleet assortiment fitnessartikelen, zwembaden, sauna's, sportvoeding.
woonaccessoires, kado artikelen, gadgets en ook vrolijke en hippe tassen voor jong en oud.
Volledig assortiment fysieke boeken.

E-mediaweb.nl staat open voor nieuwe branches of aanvullingen en/of uitbreidingen in bestaande branches.
Indien u interesse heeft om uw producten via ons te verkopen kunt u contact met ons opnemen per e-mail


E-mediaweb.nl, voor overzichtelijk webwinkelen
e-reader informatie? Ga naar e-readerweb.nl voor veel info en een groot assortiment
Fitness artikelen kopen? Trampoline kopen? Zwembad kopen? Loopband kopen? Spinningbike kopen?
Tabket kopen? Tablet informatie?
software downloaden? games downloaden? beveiligings software? Anti virus software?
Routers voor glasvezel kopen? Routers voor glasvezel informatie?