E-books-bon info


Boekenbon voor e-books

We kennen allemaal de Natioanle boekenbon, een cadeau bon waarmee je in alle boekhandels boeken kunt betalen.
Er bestaat geen Nationale Boekenbon voor e-books.
E-bookweb.nl heeft hiervoor in de plaats haar eigen digitale boekenbon: de e-books-bon.
De e-books-bon is een zeer populair artikel in onze webshop; een makkelijk cadeau om te geven, maar zeer gewaardeerd om te krijgen.

De e-books-bon is een cadeaubon waarmee je kunt betalen bij e-bookweb.nl. Dit geldt voor alle aankopen, of het nu om e-books, luisterboeken of het aflsuiten van het lidmaatschap bij e-bookweb.nl gaat, ja zelfs een e-books-bon kun je betalen met een e-books-bon.
E-bookweb.nl heeft het meest uitgebreide assortiment e-books, voornamelijk Nederlandslatig maar ook andere talen. Dus je hoeft niet bang te zijn dat e-bookweb.nl bepaalde e-books niet heeft die andere e-book webshops wel hebben.


Werkwijze:
Bestel eenvoudig door in de categorie e-books-bon één of meerdere e-books-bonnen te selecteren en in het winkelwagentje te stoppen (op 'Bestellen' klikken).
De digitale bon krijgt u na bestelling per e-mail toegestuurd. U kunt er ook voor kiezen om de bon naar een ander e-mailadres te laten versturen. Als daarbij een opmerking (bijvoorbeeld een felicitatie, afzender enz) geplaatst moet worden dan kunt u dat tijdens stap 2 van het bestelproces in het veld opmerkingen aangeven. Ook kunt u aangeven indien de bon niet direct, maar op een bepaalde datum verstuurd moet worden. Wij zullen ervoor zorgen dat de e-books-bon netjes op de door u gewenste datum en met de door u gewenste tekst naar het door u gewenste e-mail adres wordt gestuurd.

De e-books-bon bevat een code die u kunt gebruiken tijdens het bestelproces bij e-bookweb.nl. Let op: de code is hoofdletter gevoelig, dus de code dient exact (geen spaties voor of achter de code plaatsen) overgenomen te worden.

Als lid van e-bookweb.nl ontvangt u óók op de aanschaf van een e-books-bon korting!

Voorbeeld:
U bent lid en koopt een e-books-bon van € 20,-. U betaalt als lid voor de e-books-bon maar € 18,-. Als u vervolgens de bon gebruikt dan ontvangt u geen leden korting over de aankoop van de e-books, ook niet als het totale aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de e-books-bon. Dit is op dit moment technisch nog niet mogelijk. Ook als u de bon cadeau doet aan een ander lid van e-bookweb.nl zal geen korting gegeven worden wanneer de bon gebruikt wordt. De leden korting wordt namelijk gegeven bij aanschaf van een e-books-bon.


E-books-bon kopen en naar een ander laten sturen, eventueel met felicitatie of op een gewenste datum?
  • Kies in de catergorie e-books-bon het gewenste bedrag en klik op 'Bestellen'
  • Vink in Stap 2 van het bestelproces het vakje 'Verzending naar een ander adres' aan en vul de gegevens in.
  • Plaats desgewenst in het veld 'Opmerkingen' in Stap 2 van het bestelproces een gewenste tekst die we naar de ontvanger moeten sturen. Eventueel kan hier ook een gewenste verzenddatum worden ingevoerd.


Liever zelf de cadeaubon geven?
Uiteraard is dat ook mogelijk. U bestelt gewoon de gewenste e-books-bon en laat het naar uw eigen e-mail adres sturen. Indien u een felicitatie of andere tekst op de e-books-bon wenst te hebben dan kan dit ook: vul in het veld 'Opmerkingen' in Stap 2 van het bestelproces de gewenste tekst in. Wij plaatsen deze tekst dan op de e-booksbon en sturen hem naar uw e-mail adres, dit alles vrijwel direct, maar omdat dit een handmatig proces is, kan dit tot uiterlijk 24 uur duren. Mocht u de bon met spoed nodig hebben, geef dit dan aan, dan geven we er voorrang aan.
Zodra u de boekenbon ontvangen heeft in uw e-mail box kunt u hem printen en desgewenst als cadeau inpakken.


Moet ik de boekenbon in 1 keer opmaken?
Nee, dat hoeft niet! Als je een tegoed hebt na je bestelling dan ontvang je van ons een bevestiging hiervan per e-mail, met het restant saldo dat we dan weer opnieuw activeren.  Pas na die bevestiging kun je het restant bedrag weer met dezelfde kortingscode gebruiken.
Bedragen kleiner dan € 1,- boeken we af, tenzij u aangeeft dit restant bedrag graag nog te willen gebruiken. U krijgt dit dan na aanvaag weer bevestigd.


Heeft u nog vragen over de boekenbon, e-books-bon, digitale boekenbon, of zoals wij het noemen: e-books-bon: mail ons: info@e-bookweb.nl


De e-books-bon ziet er zoals onderstaand uit (eventueel wordt hier nog een tekst aan toegevoegd):